Kuvagalleria

Tunnelmia Lotanpäivän kahvitilaisuudesta

 

Lotanpäivän kahvitilaisuus järjestettiin 13.5.2024 Perinnepajalla yhdessä sotilaispoikien ja Itsenäisyyden museon perinneyhdistyksen kanssa. Yhteislauluhetkeä säesti Pertti Nummi harmonikalla. Tilaisuudessa jaettiin maanpuolustusmitali Juhani Nummentalolle. Mitalin luovuttivat Matti Rajasaari ja Ismo Laaksonen.

Kahvitilaisuudessa Marja Kylä-Utsuri kertoi lottien ja pikkulottien kuntoutuksen tämän hetkisestä tilanteesta. Inkeri Kaski taas kertoi kuntoutuksen alkuajoista, kun hän yhdessä Kikka Hollménin ja Mailis Teiron kanssa aloittivat kuntoutuksen järjestämistä.

Kuvat: Anne Järvinen ja Marja Kylä-Utsuri.

(14.5.2024 JKa)

* * * * *   * * * * *   * * * * *

Oppaana käynnillä toiminut Aki Toivoniemi viihdytti paikalla olleita musiikkiesityksillä.

30.10.2023 Tutustuminen Salon seurakunnan seurakuntataloon

Kuvat: Anne Järvinen

 

(30.10.2023 JKa)

Jalkahoitaja Johanna Metsänperä antoi vinkkejä jalkojen hyvinvointiin. Inkeri Kaski ja Tuula Keskitalo kuuntelivat keskittyneesti.
Tilaisuuden jälkeen Salon Seudun Lottaperinne ry:n puheenjohtaja Tuula Keskitalo kiitti Johanna Metsänperää ruusun kera.

Maanantaina 17.4.2023 järjestettiin Perinnepajalla Jalat kuntoon kesäksi -tilaisuus. Paikalla oli 12 innokasta kuulijaa, jotka saivat vinkkejä jalkojen hyvinvointiin jalkahoitaja Johanna Metsänperältä.

Kuvat: Anne Järvinen

 

(20.4.2023 JKa)

Veteraanien joululounas Heikkilän kasarmilla 17.12.2019

Yhdistyksemme jäseniä osallistui veteraanien perinteikkäälle joululounaalle Heikkilän kasarmilla tiistaina 17.12.2019. Ruoka sai paikalla olleiden osalta kiitosta ja oli ollut maistuvaa. Tilaisuuden tunnelma oli lämminhenkinen ja johdatteli läsnäolijat joulun odotukseen.

Salon Seudun veteraaniyhdistysten ja Lottaperinteen joulujuhla 11.12.2019

Salon Seudun veteraaniyhdistysten sekä Lottaperinteen yhteistä joulujuhlaa vietettiin keskiviikkona 11.12.2019 Mahlakankareen seurakuntatalolla Salossa. Kirkkoherra Timo Hukka piti tilaisuudessa jouluhartauden, jonka jälkeen nautittiin joulupuurosta ja juhlaesityksistä. Ennen kotiin lähtöä juotiin vielä joulukahvit tortun ja piparin kera. 

Talvisodan alkamisen 80-vuotismuistojuhla ja -hartaus Salon kirkossa 30.11.2019

Talvisodan alkamisesta tuli lauantaina 30.11.2019 kuluneeksi 80 vuotta. Tapahtumaa hiljennyttiin muistamaan myös Salossa, missä veteraanijärjestöt ja Salon Seudun Lottaperinne ry järjestivät muistohartauden Salon kirkossa. Tilaisuudessa tervetulosanat lausui veteraani Ilmari Koppinen ja juhlapuheen piti Salon Seudun Lottaperinteen puheenjohtaja Tuula Keskitalo. Ohjelmassa oli lisäksi lauluesityksiä ja runonlausuntaa. Päätössanat lausui kirkkoherra Timo Hukka. 

Porin prikaatin valatilaisuus Salossa 

15.08.2019

Yhdistyksemme jäseniä oli kutsuttu seuraamaan Porin prikaatin saapumiserän 2/2019 sotilasvakuutusta ja -valaa Salon Urheilupuistoon torstaina 15.8.2019. Ohjelassa oli myös kalustonäyttely ja ohimarssi. Edellisestä Salossa vuonna 2007 järjestetystä valatilaisuudesta oli ehtinyt kulua jo 12 vuotta.

 

Salon Sedun Sotilaspoikien Perinnekilta ry:n kesäpäivä Salon kiikalassa

02.07.2019

Yhdistyksemme jäseniä osallistui tiistaina 2.7.2019 Salon Seudun Sotilaspoikien Perinnekilta ry:n isännöimään, jo perinteeksi muodostuneeseen kesäpäivään Salon Kiikalassa. Lämmin kiitos järjestäjille, että saimme osallistua tapahtumaanne ja nauttia kesäisestä yhdessäolosta hyvän ohjelman, grillaamisen sekä saunomisen merkeissä.

Yhdistyksemme jäseniä osallistumassa Salon Seudun Sotilaspoikien Perinnekilta ry:n järjestämään kesäpäivään Salon Kiikalassa 2.7.2019